V Oriente sa vie, že chuť kávy sa dá spestrovať mnohými spôsobmi. V Aladinovom korení do kávy sa nachádza zmes z kardamómu, škorice, nového korenia a klinčekov, ktoré v horúcej káve uvoľnia svoju silnú, sladkú a citrónovú arómu. Spolu s vanilkou alebo vanilkovým cukrom sa výborne hodí na múčniky ako je tiramisu, mousse au chocolat a sladké pečivo. Kde nájde využitie: ovocie, sušienky, hrušky, dezerty, kompót, čokoláda, tropické ovocie, kaša, müsli, vafle, koktaily, puding, bobuľové ovocie, štrúdľa, ovsená kaša, mliečna ryža, káva, banány, kakao, torta, jedlá obilnín, jablká Kuchyňa: africká kuchyňa, ázijská kuchyňa, indická kuchyňa Skladovanie Skladovať v suchu a chlade.
Zloženie |
kardamóm, škorica Cejlón, škorica Cassia, nové korenie, zázvor, klinček, vanilka, muškátový oriešok |
Obsah |
35g |