Kešu orechy právom patrí do zdravého jedálnička. Organizmu dodávajú rad vitamínov ako A, B alebo E , minerálnych látok, nenasýtených mastných kyselín aj bielkovín. Čo sa týka minerálnych látok, predstavujú významný prírodný zdroj horčíka. Navyše majú jedinečnú maslovú chuť, a preto sú veľmi obľúbené aj v kuchyni. Jednoducho z nich pripravíte lahodnú kešu omáčku alebo nátierku. Rovnako tak ich oceníte pri príprave raw cukrovinek či sladkých dezertov. Kešu oriešky na prvý pohľad každý pozná podľa ich typického obličkového tvaru. Vďaka vysokému obsahu tukov sa z kešu orechov vyrába aj vynikajúci kešu olej. Upozornenie Alergény: Môže obsahovať stopy lepku, arašidov, sezamu a stromových orechov. Výživové údaje na 100 g Energetocká hodnota 2576 kJ / 615 kcal Tuky z toho nasýtené mastné kyseliny 46,9 g 9,1 g Sacharidy z toho cukry 32,6 g 5,2 g Bielkoviny 15,3 g Soľ.
Výrobca |
Allnature sro, Březhradská 148, 503 32 Hradec Králové |
Zloženie |
Kešu jadra |
Krajina pôvodu |
Vietnam |
Obsah |
1000g |